Veckosvepet v 32 – Dags att börja ställa väckarklockan

Så kom den då. Dagen då det var dags att ställa om till vardag igen. Efter ett långt härligt sommarlov tillsammans med barnen,var det dags för skolstart. Storebror började i fjärdeklass, och lillebror- stolt som en tupp- började i förskoleklass. Det är stort. Skolväskan på ryggen, pennskrinet packat, och med förväntning och skräckblandad förtjusning ju närmre vi kom. Efter fyrtiofem minuter tyckte sonen att han klarade sig själv i klassen och att jag skulle åka till jobbet. En liten tår rullade på mammans kind måste jag erkänna. Så liten. Och så stor.

För egen del har det också blivit lite förändringar. Från att ha arbetat med foto på heltid under ett par år, i egen regi o företagare, är jag dessutom numera även anställd, och arbetar som förskollärare i Röstånga. Fick förfrågan om jobb av min gamla skolkamrat, som tillika är förskolechef, och jag funderade ett tag innan jag bestämde mig för att testa på det igen. Det är över tio år sen jag jobbade som lärare senast, men oj vad kul det är. Intensiva dagar, och mycket nytt att ta in, men det känns som en rolig utmaning. Fotograferandet då? Jo det hänger i, och kommer fortsätta att göra så. Det är min stora passion, och dröm, och jag har inte några som helst planer på att lägga ner min verksamhet. Tvärtom- nu när jag inte behöver jaga jobb för att få lön, kan jag lägga energi på att utveckla och hitta rätt kunder för mitt varumärke och mitt kreativa arbete på ett helt annat sätt än tidigare.

I veckan har det mest varit redigeringsarbete på agendan, som Magnus & Angelicas bröllop, som vi fotograferade på Kulturens Östarp härom veckan. Nya familjefotograferingar har bokats in,och jag ligger i full planering för min fotoworkshop som går av stapeln nu i början av september på Svalövskolonin i Magnarp. Gänget som var med i våras var så nöjda och vi tyckte alla att vi ville ses igen redan innan nästa vår, så nu blir det SHARE 2.1 , helt enkelt.  

Vi ses & hörs!!

no comments
Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU