share

 

Föreställ dig en plats där Du, tillsammans med likasinnade, under ett par dagar, diskuterar, ventilerar och samtalar kring det allra bästa du vet. Dagar där vi öppnar våra sinnen och lyssnar, och talar. Lyssnar på vad någon annan har att säga. Talar om vår passion, vårt kall vårt yrke.

Vi spenderar dagarna tillsammans, i stor grupp, eller några lite mindre. Vi äter god mat, skrattar, leker och umgås. Vi gör det för att vi själva vill- inte för att vi tror att vi måste. Vi berättar vår historia. Vår sanning. Kanske den inte överensstämmer med någon annans. Men den är din. Vi samtalar om hinder, och framgångar. Vi gör den här helgen till precis det den är menad att bli. Tillsammans.

sh2

 

Platsen är Vejbystrand, beläget på Bjärehalvön i Nordvästra Skåne. Vi kommer att bo på Svalövskolonin, som sedan slutet av 1800 talet drivs av Svalövs Majblommeförening, där jag är stolt styrelsemedlem och  förvaltare. Så inte bara kommer vi kunna njuta av denna fantastiska plats, vår avgift går dessutom helt oavkortat till en god sak, där vi kan hjälpa barn som har det svårt.

Stugorna som bär namnen Toms Stuga, Mellanstugan och Kullablick är sovsalar, med våningssängar, och ett par st enkel och dubbelrum. Totalt sett finns det 35 st sovplatser, och vi kommer att komma varandra riktigt nära.  I varje stuga finns toaletter och duschar.

12366387_10153832339162792_5149023563725945315_n

I Toms stuga hittar vi köket, samlingsrum och bordtennis, spel, biljard etc. Köket är husets hjärta, och det är här vi tillsammans kommer tillreda våra måltider i matlag. Har du specialkost rekommenderar jag att du i största möjliga mån försöker ta med dig det som behövs, då vi kommer tillreda och ordna maten själva. Maten som serveras blir husmanskost, och jag kan garantera att ingen nånsin behövt gå hungrig. Det är en grundregel här på Kolonin, att äta upp sig över sommaren, precis som barnen förr i världen gjorde. Hemlagat och havsluft är ett framgångsrecept som håller i sig ännu.

 

Vad ska vi syssla med?

Ja, min tanke med det här är att vi ska samtala. Om vår värld. Hur vi tacklar rollen som Bröllopsfotografer. På gott & ont. Hur har jag nått dit jag är idag? Vad behövs för att nå dit jag vill? Hur kan vi alla hjälpas åt? Men framförallt ska vi njuta av varandras sällskap. Ta en uppfriskande promenad längs havet, som ligger precis utanför tomtgränsen. Möta nya vänner. Dela med oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det praktiska:

Var: Svalövskolonin Vejbystrand, Alvägen 8

När: Måndag den 25 till Onsdag den 27 april 2016

Kostnad: 1 000 kr inkl moms per person

Antal platser: 25 ( en reservlista kommer upprättas om behovet uppstår)

Vad ingår: Övernattning 2 nätter, Frukost, Lunch, Middag. Kaffe & Kaka på em. Alkoholfri dryck.

Förkunskaper: Aktivt registrerat företag i fotografbranschen, fotograferat minst 10 bröllop de senaste åren.

dream

 

Anmälan:

Anmälan görs till:

info@anneliejohnsson.se  I ditt mail behöver jag följande: Namn, fakturaadress, telnr, mailadress, företagsnamn. Berätta gärna lite om dig själv och din värld som bröllopsfotograf. VIKTIGT: Jag har tydligen fått bekymmer med min mail, så skicka mig ett meddelande på messenger så jag vet att du vill vara med. Har du inte fått mailsvar inom 24h har jag med största sannolikhet inte fått ditt mail.

Faktura skickas ut i januari med 10 dagars förfallodatum.  Anmälan är bindande när din faktura är betald. Skulle man därefter behöva avboka sin plats, meddelar ni detta, och ev reserver tas in.

 

I februari 2016 skapas en FBgrupp där de berörda bjuds in för att vi ska lära känna varandra lite bättre.

 

Jag hoppas vi ses i Vejby!!

 

Kram Annelie

 

 

Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU