»

Fånga bröllopsdagen!

uglyweddingpictures

Det finns många som tycker att bröllopsfotografering är dyrt. Alldeles för dyrt.

Men ändå tänker man, det hör ju till att ta ett par bilder från en av de största dagarna i ens liv. Då börjar resonerandet. Vad har vi råd till? Hur många timmar är det lämpligt att ha fotografen med? Det räcker väl med ett par snabba porträttbilder innan vigseln. resten kan ju släkten ta, de har ju bra kameror, eller? Känns ju onödigt att ha med o betala för en fotograf i kyrkan, och på festen har vi ju engångskameror o sånt.

Idag bjuder jag på en bildserie från ett bröllop. Det finaste av dem alla. En härlig julidag för snart tio år sedan.  En fest som hette duga. Glädje, skratt, fina tal.

Då det var mer regel än undantag att bli fotograferad i studio, och ingen fotograferades mer än en timme innan vigseln, det alternativet fanns helt enkelt inte. Våra porträttbilder innan vigseln är tagna av en fotograf, de har vi på väggarna här hemma.

Bilderna från vår dag ser ni här ovan. Genom våra gästers kameror. Tror ni att jag använt dem till något?

Om ni undrar varför jag propsar på att ha en professionell fotograf med så många timmar som möjligt, så vet ni nu varför.

Share:|Facebook|Twitter|Pinterest|Google+
 • 19 mars, 2014 - 08:41

  Anneli Nilsson - Hahaha! Fina du! Härligt inlägg! Kanske inte så dumt att få vänta 14 år och lite till på att få gifta sig…. :)))

 • 20 mars, 2014 - 00:04

  Sonia Jansson - Det är så fint att du vill dela detta med oss! Tack! Samtidigt kan jag känna en sådan sorg, för eran skull. Hoppas ni har fina familjebilder, i alla fall.
  Kram!

 • 20 mars, 2014 - 11:18

  Niklas Wikman - Så, årets utmaning blir att jag får alla minneskort från dina kameror efter ett bröllop innan du tittar på dem och får göra ett blogginlägg 🙂

  Visst är det så att en bröllopsfotograf levererar bättre än såhär, men jämförelsen känns lite haltande. Jag har sett mycket skräp genom åren och jag har sett många fantastiska gästbilder som fotografen inte ens varit i närheten av.

Obligatoriska fält markerade *

*

*