»

Lifestyle family portraits

jon

 

Dagar som idag, när det snöar & töar, när det är grått & trist- då är det lätt att längta efter sol o värme. Ljusa dagar, härliga kvällar. För det kommer- det vet vi ju. Som en sån här underbar dag med härligaste familjefotograferingen en sommardag på stranden i Landskrona. När humöret var på topp, ljuset perfekt, och familjen var helt avslappnade framför kameran.  Och den känslan värmer jag mig med idag.  Familjefotografering när den är som bäst!!

Share:|Facebook|Twitter|Pinterest|Google+
  • 2 februari, 2015 - 19:09

    Nettan - Så himla bra du är! Fantastiska bilder!, även om jag är part i målet…. Kramar duktiga du!!

  • 4 februari, 2015 - 21:18

    Maria O - Vilka härliga sommarbilder! Precis vad man kan behöva värma sig med nu i vinterkylan.
    Jag hittade till dig via Everydaywonderful.se och har nu suttit och tittat runt lite på din fina sida. Jag måste säga att jag verkligen gillar din startsida och sidan om dig och ditt sätt att fotografera. Inspirerande!
    Kram Maria

Obligatoriska fält markerade *

*

*