Juletid

dsc05960

Det finns så mycket på ”att göra” listan. Ni vet den man gör för sig själv, en del skriver ner sin, jag brukar mest göra mentala anteckningar om vad som bör prioriteras, och fixas. Efter ett år fullt av sjukdom, familjeprioriteringar och en mängd härliga fotograferingar, har hemsidan helt fått stå åt sidan. Det skulle uppdaterars med nya bilder- från bröllop, familjefotograferingar, företagsjobb. Men tiden räcker inte alltid till, så 2017 hoppas jag ska kunna bli ett friskare år, och att de saker som halkat ur listan får komma upp på förstasidan igen.

Just nu pysslas det. Med luciatåg, beställningar och julpynt. Precis som det brukar vid den här tiden på året. Jag går igenom bildmapparna från året och värmen i bröstet över att ha fått möta så många av er är obeskrivbar. Att med min kamera få resa runt, både i och utanför landet, föreviga det jag ser. I skrivande stund planeras det för nya äventyr- både en ny omgång av min Workshop Share, fotografkollot , som gick av stapeln i våras på Svalövskolonin i Magnarp. Det bokas in härliga bröllop inför sommaren, redan nu vet jag att jag kommer få besöka två av Skånes pärlor, både Österlen och Arild, det är så fantastiskt vackra platser.

Det planeras även en resa för att besöka en fotografkollega i Alperna. Att få fotografera i snö. Se snö. Kasta snö. Det är inget vi skåningar är bortskämda med direkt. På bilden ser ni mitt ”hemmaslott”, Trolleholm, där jag för ett par veckor sedan hade förmånen att få fotografera ett stort företagsevent. Sommartid brukar det även bli ett och annat bröllop just här.

 

Jag vill passa på att önska er trogna hjältar som kikar inom, en riktigt God Jul!!

Vi ses på andra sidan Julskinkan!

 

Puss.

Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU