Vardagsbetraktelser – Järavallens strövområde

Vardagsbetraktelser.

Kanske det bara är för mitt egna höga nöjes skull. Kanske någon av er tycker det kan vara kul att se vad som händer. I livet. För livet är ju inte bara jobb. Att fotografera på uppdrag. Det är en del av livet. En viktig sådan. Men det allra viktigaste av allt är min tid med min familj. Med mina pojkar. Och genom att åka på små äventyr, fyller jag på med energi och hittar platser där kanske just du och jag ses nästa gång för en fotografering!?

När vi är ute på utflykt, är det ytterst sällan som stora kameran får följa med, utan istället packas min resekamera, en Fujifilm X100, som har alla de funktioner jag önskar av en liten kompaktkamera. Dessutom är den smidig att bara stoppa ner i ryggsäcken, eller jackfickan.  Just nu för tiden, är det riktigt populärt med Fujifilms spegellösa kameror, men jag som inte är med på nåt trendtåg, skaffade min för flera år sedan, och från att vara nörd, är man nu superhipp, ha ha

Idag hade både förskola och skola studiedag, så det blev en ledig fredag, så vi packade Kånken med god matsäck, och termos, och körde till Järavallens Strövområde, som ligger mellan Landskrona och Barsebäck, längs med kustvägen. Vädret var lite kyligt när vi begav oss, ni vet, med yngre barn vaknas det i ottan, men framåt dagen sken solen upp och det var riktigt härligt att lunka fram, och sitta i en skön glänta och mumsa matsäck.

 

En skön dag tillsammans. Det behöver inte vara svårare än så. Frisk luft, stora ytor att leka och busa på. God matsäck.

Vilka är era favoritutflykter med familjen? Tipsa gärna!!

 

Vi hörs!!

no comments
Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU