En investering för livet

Stort Grattis!!

Har ni kommit så här långt, gissar jag att ni är i full gång med bröllopsplaneringen, och har börjat leta efter en fotograf som kan fånga just er dag, det ni upplever, känner på en av de lyckligaste dagar i ens liv.

När du letar fotograf, titta på bilderna. Jag menar verkligen titta på dem. Där och då vet du om det här är fotografen för just Dig.

Självklart är pris alltid viktigt, men det allra viktigaste är att Du känner dig trygg, och kan lita på att fotografen kan leverera just det Du önskar. Med över tio år i branschen, ett hundratal bröllop och minst lika många familj o företagsfotograferingar i bagaget, vågar jag lova dig att du får exakt det du förväntar dig. Kemin oss emellan, är det som skapar magi. Bilder som kommer vara i generationer.

Så ta en stund och kika lite på sidan. Se det jag ser. Kanske är jag den fotografen Du söker?

Inget bröllop är för stort eller för litet- finns känslan där, kommer dagen bli fantastisk oavsett var i världen ni väljer att gifta er. Tro mig, jag fotograferar både i Eslöv och på Island, och det viktigaste är just Ni, ingenting annat.

Så, hör av er, berätta vad just ni drömmer om- kanske just våra vägar korsas så småningom.

 

Länk till mina olika bröllopspaket hittar ni här:

Bröllopspaket 2022

Barn & Familj

Jag fotograferar så klart även annat än bröllop, och barn o familjer ligger mig extra varmt om hjärtat- så hojta till, så ses vi på en starnd, i skogen, hemma i trädgården- eller på nåt annat smultronställe som ni tycker extra mycket om. Familjefotografering  kostar från 1 200  kr.

Företagsporträtt

Behöver ni nya porträtt eller gruppbilder till ert företag? Hör av er för utförlig offert. Företagsfotografering från 595 kr/ h.

 

 

MENU