GLAD PÅSK!

Det är nu två veckor sedan jag gjorde min efterlängtade ryggoperation. Efter flera år av konstant smärta, stark medicinering, var det äntligen dags. Jag vågar nästan inte säga det högt, men redan samma dag var jag ur sängen, och efter ett par dagar var jag i princip smärtfri, och rörligheten blir bättre och bättre för varje dag som går. Jag tar mina små promenader, utökar sträckan lite i taget, och det känns ljuvligt! Jag kommer att vara sjukskriven ett par veckor, för att allt ska läka ihop ordentligt, men redan nu börjar rastlösheten komma krypandes. Jag läser, kollar tv-serier, sorterar bilder, promenerar. Och sen börjar jag om igen…

Det är nu påsklov, och resten av familjen är också lediga, så det är skönt med lite sällskap. I år blir det firande i lugn och ro, tillsammans med familjen och goda vänner. Påskpyssel har det inte blivit så mycket av, men lite nya blommor finns det alltid plats till. Just Ranunkel är en av mina favoriter, speciellt dessa i modell större.

Det börjar bokas på lite fler uppdrag inför vår och sommar, och jag är övertygad om att det kommer att bli ett fantastiskt år. Det finns fortfarande tider kvar, så varför inte passa på att ta de där familjebilderna ni så länge pratat om? Eller bilder på dig och din partner? Slå en signal, eller skicka mig ett mail via mitt kontaktformulär, så hittar vi en dag och tid.

Med önskan om en riktigt Glad Påsk

Ha det riktigt bra, njut av lite lediga dagar, ta en promenad, läs en bok. Ta sovmorgon, ät frukost i sängen.

För det är du värd.

Kram.

Bokar du din familjefotografering  under påskhelgen får du 25 % rabatt på fotograferingspriset. Bra va!?

no comments
Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU