En ny morgon gryr

Poetiskt- inte sant!?

Men precis så känns det just nu. Att det är tid för nystart. Att göra det som känns rätt i hjärtat. Att skriva mer. Om det som är viktigt. Viktigt för mig. Att denna sidan väcks till liv igen. Med saker som är på riktigt. Livet som jag ser det.

Det kommer innebära att jag visar mer om vem jag är. Bakom kameran. Vad jag inspireras av. Vad jag berörs utav. Både under mina uppdrag som fotograf, men även det som sker däremellan. Om musik. Litteratur. Familjeliv. Resor. Upplevelser.

Att livet är mer än likes på en Instagrambild, eller hur många vänner man har på Facebook. Det som är på riktigt. Som gör mig till den jag är. Och som bidrar till att mina bilder blir till.

Så.

Välkomna till min blogg. Den nya uppdaterade versionen. Hoppas att ni ska gilla det ni ser och läser här även framöver. Jag hoppas att vi kan samtala här, om livet. Och allt som betyder något. Att du vågar, och tar dig tiden, att skriva ett par rader i kommentarsfältet för att öppna upp till dialog.

( vill absolut slå ett slag för Bloglovin, finns i App-Store att ladda hem, där ni kan lägga till era favoritbloggar och sidor ni vill följa)

/ Annelie

 

no comments
Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU