Drömbröllop på Österlen // Bröllopsfotograf Österlen

Sommaren 2017 är för oss här i Skåne inte direkt förknippat med solsken och varma kvällar. Merparten av semestern regnade och blåste bort, och sommarkläderna blev inte så flitigt använda. Men den 27 maj, hade vi den absolut finaste dagen på året, strålande solsken, blå himmel och en sådan dag då vi fick hopp om sommaren. Just på denna härliga dag var det dags för Sandra & Johans bröllop, på en av Sveriges absolut vackraste platser, Österlen. Familj, vänner, kollegor hade denna dag rest från världens alla hörn för att fira tillsammans med det vackra brudparet, redan kvällen innan drog festligheterna igång med en underbar trädgårdsfest, där vi satt utomhus i den ljumma försommarnatten till långt in på småtimmarna.

Dagen startade för bruden, brudens mor och hennes fyra brudtärnor på Östangård, som är ett B&B strax utanför Skillinge.  Blivande maken  och hans fyra best men, huserade hemma på Västanbäck, som är brudparets sommarhus, och även platsen där bröllopsfesten skulle hållas. För har man tillgång till en stor lada, så har man. Vackrare bröllopslokal har jag sällan skådat, och var smakfullt dekorerat och stylat av brudparet med familj, i samarbete med Karl Fredrik på Eklaholm . 

Vigseln hölls i pampiga Vallby Kyrka, och inte ett öga var torrt under den vackra ceremonin som var både personlig och lättsam. Utanför kyrkan sjöd det av glada hurrarop och riset flög kors och tvärs genom den stora församlingen av gäster. Bussar väntade på att transportera gästerna till Västanbäck, och Sandra satte sig bakom ratten på svärfars Ford Mustang med Johan som kartläsare. Medan gästerna minglade hemma på Västanbäck, passade vi på att ta en tur ner till stranden för porträttbilder. Om ni inte har varit på Österlen, åk hit- ljuset, det blå tonerna, det är helt underbart!! Efter ett stopp vid rapsfälten som stod i full blom, vände vi hemåt där gästerna väntade, och festen kunde dra igång. En sån fest! Fantastiska tal, lekar, underbar närproducerad mat, dans, skratt och stämningen på topp tills långt in på morgonen. Om det finns något som kallas drömbröllop, så är nog det här det närmsta man kan komma. Sol, glädje och en hejdundrande fest. Ett stort tack för att vi fick vara en del av er stora dag, den kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Än en gång, stort, stort tack för att vi fick dela denna underbara dag tillsammans med er, en dag att minnas för alltid <3

no comments
Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU