2013- året då saker händer

Ja, det kan jag nog lugnt våga påstå. Ett år för utveckling, exponering, nätverkande. Om bara ett par veckor tar jag första steget, och flyttar min verksamhet. ja själva butiken alltså. Mer info om det kommer alldeles snart.

I maj är det dags att bege sig till Stockholm för en hos de överlägset bästa bröllopsfotograferna i Sverige idag, 2brides. Ser verkligen fram emot att få träffa dessa fantastiska tjejer live, och få ta del av deras styling, fototips, redigering mm. En massa fotograferingar är också inbokade förstås, och jag ser fram emot att få träffa alla vackra brudpar, busiga barn och deras familjer.

I juni tar jag semester med familjen och beger oss iväg på en långresa, bara vi. Tar dagen som den kommer, och far dit näsan pekar.

I Juli åker jag till Gotland på en veckas workshop med Jonas Peterson. Ja just den Jonas Peterson. Som är rankad som världens bästa bröllopsfotograf. Jag och en handfull andra svenska bröllopsfotografer, ska tillsammans med fotografer från hela världen få privilegiet att tillsammans med Jonas få ta bröllopsfotograferandet till nya höjder. Ni kan gissa vad jag längtar efter detta. Flera bröllop väntar under sommaren förstås, och det de inte vet är att de kommer få bra mycket mer fotograf än vad de väntade sig när de bokade till i år.

Jag hoppas att ni hänger med på resan, och kikar förbi, både här och på plats i min butik. Kaffet är alltid redo, och jag har alltid tid att byta ett par ord med just dig.

Kommentar

Obligatoriska fält markerade *

MENU